Bursdag, Thanksgiving og Black Friday

Hei igjen!

Det nærmar seg jul, og eg kjenne det på meg. Eg "grugledar" meg skikkelig! Blir rart å ikkje vere heime i førjulstida og i jula generelt, men på samme tid gledar eg meg veldig til å oppleve amerikansk jul. Veka før julafta reiser vi på ferie til California, eg er så spent på alt eg skal få oppleve! 

No onsdag feira eg 17 årsdagen min, og hadde mange venner her å feire med meg! Hadde det veldig artig, og er så takknemlig for alle folka eg har i livet mitt her. Er heilt fantastisk korleis eg hoppa inn i eit nytt liv, og alt og alle får meg til å føle meg som ein del av alt. Blei tvinga til å ha den tiaraen på haudet, haha! På skulen blei eg kalt inn på kontoret, vertsfamilien min og grandma og grandpa her hadde bestilt blomster. Er vaneleg å gjere her :D Eg hadde ein super dag, men også rørande. Har så mange folk heime i Norge, som eg er så glad i og sette veldig pris på!


Torsdag var det Thanksgiving. Er eigentleg berre at heile familien samlast og et mykje, god mat. Eg fekk smake kalkun for fyrste gong, og det er så godt!

Når selskapet var over brukte vi kvelden på å slappe av, for i 11 tida for vi ut på shopping. BLACK FRIDAY!! Er heilt gale at vi var på shopping heile natta (var ferdig rundt 6 om morgonen), men vi fekk dei beste tilbuda og var ein veldig kjekk opplevelse. Eg er no ferdig med alle julegavar!

 

I dag har vi pynta heile huset til jul, til og med satt opp juletreet! Så vi er heilt klare for desember. 

 

Snakkast

 


  0 kommentarer på "Bursdag, Thanksgiving og Black Friday"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Johanne Drageset, 16

Eg skal vere utvekslingselev skuleåret 2015/2016 i Ohio, USA. Så har bestemt meg for å blogge for at venna og familie kan følge meg gjennom skuleåret!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: johanne.d.98@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits