Dei siste vekene

Hallo igjen!

Kjære vene, tida her flyr! Har allerede vore her i tre månedar. 

 

Helga for nokre veker sidan var vi på The Pumpkin Show, det er svært! Er som måløydagane nesten bare 15 gangar større og x antall meir tonn med gresskar! Vi har gresskar dronning, mat, kake og konkurranse. Det regna den dagen vi var der, så var der ikkje så lenge! Veka etter var det Halloween! 

Eg og Bailey "carved pumpkins"

Torsdagen hadde Zane Trace (skulen min) åpent eit "haunted house". Bailey sitt i eit slags elev styre, så ho måtte jobbe der og tok meg med. Ja, skulen min har eit heilt bygg som er bare i bruk ein gong i året, til dette!


Eg var på alle fire bak den "krybba" og tok folk sine føtter når dei gikk forbi, og jobba også i buskene utafor der folk stod i kø for å gå igjennom huset. 


Ser ikkje så veldig skummelt ut når eg gikk rundt og tok bilde med blits, men skal love deg det var skummelt i mørket. 

Så heile poenget er at vi elevane som jobba der gjømte oss rundt i huset og skremte folk som gikk igjennom. Er veldig rart, men er heilt normalt her. Foreldre tok med små unga inn der, syns det var litt over grensa. 


Fotballlaget (amerikansk) vårt vinner kamp etter kamp! Vinner dei no fredag møte dei andre lag frå statane. Veldig artig, historisk for Zane Trace. 

Hi veka hadde vi "powderpuff", altså amerikansk fotball for jenter. 


Jentene spelte fotball og gutane var trenar eller cheerleader! 


Junior mot senior, gikk hardt føre seg! Var ikkje fullt så kjekt som det skulle ha vore. No fredag før fotballkampen for eg på "tailgating" med noken venninner, vi campa på parkeringsplassen og grilla. Veldig koselig faktisk, var der i 2 tima før kampen begynte. 


Jenta heilt til høgre, Hope, sine foreldre tok campingbilen og kjørte oss alle ned dit. 

I går hadde vi familiebilder. Hadde det veldig artig! Justice kom heim fra college for å vere med. På kvelden for vi på Ohio State volleyball kamp. Altså volleyball laget til universitetet i Columbus. 


Er plass til rundt 40 000 menneske, og det blir bare brukt til volleyball!!

 

Håpar alt er bra med alle heime!

 

(veke 43/44/45/46)


  0 kommentarer på "Dei siste vekene"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Johanne Drageset, 16

Eg skal vere utvekslingselev skuleåret 2015/2016 i Ohio, USA. Så har bestemt meg for å blogge for at venna og familie kan følge meg gjennom skuleåret!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: johanne.d.98@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits