Veke 41/42 - HOMECOMING

Hallo igjen alle heime! 

 

Tida flyr, og eg har allerede vore her i over 2 månedar. Er heilt sjukt kor fort tida går her, men på samme tid føles det som eit halvt år sidan eg sa hade til alle. Eg kjenne på at eg har vore lenge vekke no, men eg har som regel så mykje å gjere her, at eg tenke så lite som mulig på det. 

 

To veke fra no var det Spirit Week. Det er veka før Homecoming, og du har eit tema kvar dag. Det er litt forskjellig om folk velge å kle seg ut eller ikkje, dei fleste gjer det! 

The 80´s med Kelly


Superhero, haha styggaste one-piecen men veldig komfortabel. 

Dei andre dagana var det pyjamas, disney og spirit(blå, rød og kvit) tema. Syns PJ-dag burde vere ein ting kvar mandag. 

 

Fredag var det Homecoming-fotballkamp og eg var som sagt valgt ut til Homecoming Court og gjekk over bana. Var veldig kjekt å få oppleve!


Brooklyn, Pumpkin Show Queen kandidat


Emilee, også Homecoming Court, men som seniorAlle Homecoming Court representantane

 

Lørdag var endelig dagen vi alle har venta på så lenge! Hadde ein heilt fantastisk dag, fra morgen til langt på kveld. 

Starta dagen med noko 4-H opplegg, eg og Bailey hjalp til å gi ut billettar og skrive folk på påmelding-lista til klubben. 

Etter det fikk vi fiksa håret vårt med frisøren, Angie er nære venner med folka på den private, lille frisørsalongen. Så mens Bailey fikk fiksa håret gikk vi på bakrommet for å smøre meg inn med selvbruning, og omvendt når det var min tur. Etter det fikk vi oss noko mat, før det var vidare til ein ny sminke salong nede i sentrum. 


Er ikke vandt til å bruke så mykje sminke, men er slik det skal vere 

Så var det å kjappe oss heim så vi fikk skifte og ta nokon bilder med Justice og Carter før dei for vidare, er noko som skjer med alle heile tida. 
Rundt 4 kom Austin og henta meg. Vi tok bilder med ei populær kirke, med veldig fin hage, er så glad eg fikk tatt bilder med alle. Både familie, venner fra klassene mine og volleyball. 


Vertsfamilie med kvar vår date


Grandma og Grandpa, dei kom for å sjå oss


Taylor fra volleyball laget


Ashton med kjæresten Trey
Volleyball laget, ken ellers?

Aidan


Lady´s in red! Haha, var ikkje planlagt, ingen tenkte over at vi alle hadde rød kjole.. Cassidy og Ashton er gode venninner her


Morgan, Kelly, Justine og Katie, med dater


Kailey og Cassandra, veldig trist Kailey flytta til Texas dagen etter.. Alanee


Nesten heile gjengen, er så heldig som har fått så mange gode venner her! 

Vi var mange som for til Japanese Steakhouse, er utrulig god mat og veldig underhaldande! 


Og så var det sjølve ballet, det begynte i 8 tida og var over 11, for min del kunne det ha holdt på resten av natta. Hadde det så artig! 

Etter ballet var det bonfire heime hos oss, kom mykje meir folk enn vi hadde forventa, var veldig koselig slutt på dagen! Tenkte ikkje på å ta bilde etter vi var med kirka, var heilt ferdig etter dei timane der.. Så har ingen bilder fra seinare på kvelden. 

Onsdag for vertsforeldra mine på ferie til Hawaii, dei har vore gift i 20 år! Pga AFS reglane budde vi med Angie sine foreldre torsdag til søndag. Sov fra søndag til mandag med Beth, Angie si bestevenninne. Dei kjem tilbake på fredag, så resten av veka bur Larry si mor her i huset med oss. 


Monopol kveld, Jeremy er sønnen til Beth, vi har klasser i lag

Har ikkje skjedd noke anna heile veka enn at på lørdag tok Justice oss med til Kings Island

Drop Tower, nesten 100 m... Trur aldri eg har vore så redd noken gang, aldri meir!


Ditta er min favoritt, håpar vi får fare hit igjen! Bildene er bare for deg mamma, haha

Ellers elska eg berg og dalbane og karusellar generelt, vi tok absolutt alt som kunne takast. Hadde ein kjempe kjekk dag, einaste var at det var iskaldt og måtte stå i kø veldig lenge på dei mest populære. 

Ellers er det ikkje noko spesielt som skjer, vi hadde siste volleyball kampen sist torsdag og no lørdag har varsity siste sjans til å fortsette. 

 

Langt innlegg, men håpar dokke syns det e kjekt å sjå! Eg er så utrulig takknemlig for alt eg får oppleve, er heilt spesielt. 


  0 kommentarer på "Veke 41/42 - HOMECOMING"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Johanne Drageset, 16

Eg skal vere utvekslingselev skuleåret 2015/2016 i Ohio, USA. Så har bestemt meg for å blogge for at venna og familie kan følge meg gjennom skuleåret!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: johanne.d.98@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits