2 days to go

 

Heisann!

 

I høst søkte eg om å få bli utvekslingselev i USA gjennom AFS. Eg bestemte meg i siste liten, og sendte inn søknaden min rett før fristen gjekk ut. Det gjekk ikkje lange tida før eg fekk beskjed om at eg hadde fått plass. Då begynte alt papirarbeidet og mykje forberedelser, og no nærmar det seg endelig avreise.

Allerede i februar fekk eg vertsfamilie, og var veldig heldig som fekk det så tidleg. Familien min bur i ein "liten" by, Chillicothe, som ligg i staten Ohio, ikkje så langt frå hovudstaden, Colombus. Eg har hatt ein del kontakt med vertsfamilien min gjennom mail og Facebook. Det virker som ein veldig koselig familie, og eg gleder meg skikkelig til å møte dei! Eg har to eldre søsken på college og ei yngre syster som skal gå på samme high school som meg. 

Siste veka har eg sagt hade til vennar og familie, trur ikkje det har gått opp for meg enda at det er eit heilt år til neste gang eg ser alle igjen. I dag er siste dagen min heime i Selje, og i morga reiser eg til Gardermoen. Onsdag ettermiddag går flyet mitt til London, og deretter vidare til New York. Der skal eg overnatte ei natt før eg reiser vidare til Colombus. På flyplassen står vertsfamilien og ventar på meg, eg er så spent!

  


  5 kommentarer på "2 days to go"

Postet av: Anne kari
Kos deg i Usa og masse lykke til!
10.08.2015, 15:50
Postet av: Johanne
Anne kari: Tusen takk for det :)
10.08.2015, 16:32
URL: http://johannedrageseth.blogg.no/
Postet av: Line Leknesund
Masse god tur og lykke til, Johanne! Gleder meg til å lese :-)
11.08.2015, 18:53
URL: http://www.lineleknesund.blogg.no
Postet av: Johanne
Line Leknesund: Tusen takk, Line :D
11.08.2015, 21:02
URL: http://johannedrageseth.blogg.no/
Postet av: Sofie Krohn
Du har så utrolig fin blogg! Blir inspirert av den! Den er kjempefin! Hva synes du om min blogg? du er jo på bloggtoppen! det hadde betydd så utrolig mye om du ville si hva du synes om bloggen min<3 du er kjempeflink!
13.08.2015, 00:41
URL: http://sofiemkrohn.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Johanne Drageset, 16

Eg skal vere utvekslingselev skuleåret 2015/2016 i Ohio, USA. Så har bestemt meg for å blogge for at venna og familie kan følge meg gjennom skuleåret!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: johanne.d.98@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits